USLUGE KOJE OMOGUĆAVAJU SIGURNIJU I JEDNOSTAVNIJU PRIMENU GASOVA 

Servisne usluge

 

Bilo da se radi o jednostavnijem postupku kupovine, administraciji bez papira, upitu u najbližem distributivnom centru za snabdevanje gasovima, specifikacijama proizvoda, bezbednosnom aspektu transporta i rukovanja, održavanju instalacije za snabdevanje gasom ili opštim pitanjima i savetima o gasovima, Messer Vam pruža digitalnu servisnu uslugu, obuke ili savetovanja koji će vam pomoći da rešite svoja pitanja.

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE OPREME ZA SNABDEVANJE GASOVIMA

Preventivno održavanje Vaših instalacija ima nekoliko prednosti:

· Intervencija stručnog tehničara koji je obučen i ovlašćen za kontrolu i održavanje specifične opreme za gasove

· Moguće učestvovanje, odnosno obuka, predstavnika kupca u toku intervencije

· Kontrola operativnih i bezbednosnih uslova rada i opreme instalirane u Vašem pogonu (detaljan izveštaj o intervenciji)

 

U slučaju nepravilnosti i/ili neispravnih delova savetovanje i projekcija planiranih radova i troškova intervencije

· Provera usklađenosti sa zakonskim i normativnim odredbama vezanim za upotrebu opreme pod pritiskom

· Savetovanje i preporuke za optimalnu bezbednost operatera i potencijalnih posetilaca

· Bolja kontrola troškova vezanih za nepravilan rad i kvarove opreme

OBUKA: UPOZNAVANJE S GASOVIMA I RUKOVANJE NA BEZBEDAN NAČIN

Svi gasovi mogu biti potencijalno opasni. Messeru je jako važna bezbednost svih zainteresovanih strana, kupaca, zaposlenih, poslovnih partnera i davalaca usluga u toku rukovanja njegovim gasovima.

Zbog toga Messer nudi svim svojim klijentima obuku o bezbednom rukovanju gasovima kako bi se upoznali s glavnim rizicima i merama prevencije.

U zavisnosti od zahteva korisnika kreiramo program obuke koji je prilagođen individualnim potrebama u svim sektorima delatnosti.

BEZBEDNOSNI LISTOVI

Na ovom linku možete pronaći sve bezbednosne listove. Ukoliko imate pristup našem e-servisu za naručivanje odmah možete pristupiti bezbednosnim i tehničkim listovima za proizvode koje ste naručili. 

E-USLUGE: DIGITALNO REŠENJE ZA JEDNOSTAVNIJU ADMINISTRACIJU

Messerove E-usluge znatno olakšavaju vaš posao online, pomoću aplikacije ili personalizovanog e-maila. E-usluge Vam omogućuju bržu kupovinu, jednostavnije upravljanje zalihama gasova i kraće vreme potrebno za pretraživanje gasova i tehnologija primene gasova. Sve to možete obavljati bez obzira da li ste u kancelariji ili na putu.

TELEMETRIJA

Naši kupci mogu da računaju na usluge koje su prilagođene njihovim potrebama i svakodnevnom korišćenju gasova. U tu svrhu nudimo opciju telemetrije.

Messer u Srbiji

Messer u Srbiji