Breadcrumb

RASHLADNI FLUIDI

Rashladni fluidi

 

Messer Tehnogas je posvećen pružanju sigurnih, visoko kvalitetnih i pouzdanih rashladnih rešenja za klimatizaciju i najzahtevnije rashladne aplikacije.

Od kućnih frižidera, supermarketa, automobila, transportnog hlađenja, stambene i komercijalne klimatizacije, Messer Tehnogas pruža najširi spektar rashladnih rešenja za svu novu i postojeću opremu.

U našoj ponudi obuhvatamo širok asortiman HFC rashladnih fluida:

R134a, R404a, R407c, R410 i dr.

Naši stručnjaci su se fokusirali isključivo na ekološke gasove koji ne oštećuju ozonski omotač.

R134a je zamenio R12 u brojnim aplikacijama, kao što su npr. auto klime, hlađenje u domaćinstvu, transportno hlađenje i čileri.

R404a je veoma efikasan na niskim temperaturama hlađenja za komercijalne i industrijske rashladne sisteme, za temperature od -40 ºC do -20 ºC.

R407c zamenjuje R22 u sistemima za klimatizaciju i čilerima za temperature od -40 ºC do 10 ºC.

R410a je zamena za R22 u malim klima uređajima i rashladnim jedinicama transporta.

Naša punionica rashladnih fluida u Pančevu raspolaže sa 4 skladišna rezervoara kapaciteta od po 20 t, odakle se vrše punjenja rashladnih fluida. Punionica je tako locirana da pokriva celokupno tržište Srbije i regiona.

Rashladni fluidi se takođe pune iz velikih pokretnih cilindara, kapaciteta od jedne tone. Na ovaj način, naši kapaciteti omogućavaju kupcima stabilnu cenu i sprečavaju cenovne skokove tokom sezone.

U prodaji su isključivo rashladni fluidi sa svim potrebnim sertifikatima.

Ovim programom smo upotpunili naš prodajni asortiman i omogućili smo Vam da na jednom mestu pronađete sve što je potrebno za obavljanje Vaših delatnosti.

Na ovaj način je sada olakšan problem odlaganja nepovratne ambalaže, pa tako možete da vraćenu praznu ambalažu menjate za punu – kao što se to radi i sa svim ostalim tehničkim gasovima.

Ujedno, ovim se rešava i ispuštanje preostalog rashladnog fluida iz nepovratne amabalaže u atmosferu, jer se preostali rashladni fluid zajedno sa povratnom amabalažom vraća na dopunjavanje, s obzirom na to da je prema regulativama EU promet rashladnih fluida moguć isključivo u povratnoj ambalaži.

 

Messer Tehnogas se na ovaj način trudi da preko svoje prodajne mreže omogući dostupnost rashladnih fluida svim korisnicima Srbije i državama u regionu, a dugogodišnjim znanjem, stručnošću i kvalitetom i u ovom segmentu, opravdava poverenje svojih kupaca.

Rashladni fluidi acco

RF Slike

   

 

 

Rashladni fluidi slike

Rashladni fluidi slike

Izdavač Imovine

Aleksandar
Milanović
Predstavnik prodaje - gasovi za rashladnu tehniku i propan butan

Download Files Portlet

download.file-list

Rashladni fluidi slike

SUVI LED