We use cookies to personalize content, provide social media features and analyze traffic to our site. You give your consent to the use of cookies if you continue to use our websites. For more information, please read the page about our privacy policy.
Veb Sadržaj Prikaz

Ulrich Thorwarth

Central Sales Functions

Vice President Industrial Gases

+49 2151 7811-445

+49 2151 7811-505

ulrich.thorwarth@messergroup.com

Izdavač Imovine

E-fakture

Vi ste u grupi kupaca koji učestvuju u našem projektu sa ciljem bolje administracije, očuvanja okoline i bolje usluge. Pošto je sve ovo novo za Vas, moguće je da ćete imati pitanja – molimo Vas da koristite kontakt formu da nam uputite pitanje – mi ćemo Vas kontaktirati što je pre moguće.

Ukoliko ste naš kupac, ali se još niste registrovali, molimo da produžite ka registraciji i da sledite korake koristeći lozinku i podatke navedene na Vašoj papirnoj fakturi.

Ukoliko još uvek niste naš kupac, pošaljite nam poruku koristeći kontakt formu i mi ćemo Vas kontaktirati što je pre moguće da bi Vas upoznali sa svim prednostima korišćenja Messer proizvoda.

Ovlašćena lica za potpisivanje elektronskih faktura Messer Tehnogas AD su : Vesna Đurić, Slavica Tomaš, Slavica Stanojević.